Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Oops! Känner du igen dig?

Publicerad: 25 juni 2015, 09:47

Sjöräddningssällsakpet uppmanar alla som varit med om något liknande att berätta om händelsen.

Sjöräddningssällskapet har tagit fram en ny reklamfilm som bygger på en något pinsam händelse ute på sjön. Samtidigt uppmanar man allmänheten att dela med sig av sina båthistorier – roliga som pinsamma.


Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

"Jobbigt, pinsamt och blött. Men ganska roligt när det väl är över." Det är ledorden för Sjösällskapets reklamfilm som utspelar sig vid Pannkaksgrunden och bygger på en sann historia.

Reklamfilmen har tagits fram i samarbete med Forsman & Bodenfors och FLX 2.0 och kommer sändas på bland annat TV4 i sommar.

De som känner igen sig i filmen eller varit med om något liknande uppmanas att dela med sig av sina pinsamma eller roliga båthistorier.

– Alla har vi ju klantat oss någon gång! Vi hoppas förstås att filmen får stor spridning, och förhoppningen är att fler ska få upp ögonen för vilka vi är och bli medlemmar, säger Jessica Nauckhoff, kommunikationsansvarig på Sjöräddningssällskapet, i ett pressmeddelande.

Se filmen här:

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.