Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ord&Bild värvar Spenat-grundare

Publicerad: 6 augusti 2014, 07:15

Mats Åstrand

Mats Åstrand var med och grundade Spenat reklambyrå. Nu lämnar han för Karlstadkonkurrenten Ord&Bild. – Lite av en drömvärvning för oss, säger byråns vd Peter Jansson Ling.


Ämnen i artikeln:

SpenatPeter Jansson LingOrd&Bild

2002 var Mats Åstrand med och grundade Spenat reklambyrå. Efter 12 år lämnar copywritern med över 20 år i branschen för en konkurrent i staden – Ord&Bild.

– Det är en lite av en drömvärvning för oss. Vi har länge sneglat på Mats i och med att han är en väldigt duktig och erfaren Copywriter men Mats står också för andra saker som är viktiga för oss såsom ödmjukhet och viljan att verkligen vilja jobba tillsammans med våra uppdragsgivare i projekten. Och för att orka göra det måste man vara prestigelös och stark, Det är Mats. Mats är helt enkelt en kanonvärvning för oss som vi och våra uppdragsgivare kommer få mycket nytta av. Säger Peter Jansson Ling vd på Ord&Bild i ett pressmeddelande.

Ord&Bild driver förutom kontoret i Karlstad även en verksamhet i Stockholm sedan tre år tillbaka.

– Jag kom till en punkt i livet då jag kände att jag behövde få tänka på mig själv och testa något helt nytt. Att få bli en del av Ord&Bild känns otroligt inspirerande, att få byta miljö, lära känna nya människor och att få hamna i helt nya situationer säger Mats Åstrand själv om byråbytet i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.