Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Oskar Bård gör Tele2 Norges nya filmer

Publicerad: 13 februari 2013, 10:38

Skärmdump från filmen.

Svenske regissören Oskar Bård ligger bakom Tele2 Norges nya kampanj. Filmen dramatiserar den förenklade vardagen som bolaget anser sig erbjuda.


Ämnen i artikeln:

Tele2Hobby FilmOskar Bård

Tele2 Norge erbjuder paketlösningar som förenklar vardagen för bolagets kunder. Det ville de visa i den nya kampanjen, där vi möter den kvinnliga huvudrollen som hanterar utmaningarna i privat- och arbetslivet med hjälp av sin mobil.

Filmen spelades in under fem dagar i Riga, men efterarbetet med att sätta samman alla lager tog en månad. Förutom huvudpersonen möter vi hennes två vänner och 50 manliga modeller.  
– Många har frågat om det är jag gör en så kallad Hitchcock i filmen och spelar hunken med cowboyhatten. Men även om det är väldigt likt så är det faktiskt inte jag, kommenterar Oskar Bård.

Arbetsgrupp
Kund: Tele 2 Norge
Ansvarig hos kund: Marianne Orderud, Byrå: SMFB Kreatörer: Thomas Askim og Eirik Stensrud Produktionsbolag: Hobby Film Regissör: Oskar Bård Producent: Erik Liss Exekutiv producent: Calle Isberg

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Tele2Hobby FilmOskar Bård

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.