Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Oskar Linnros återvinner superhiten

Publicerad: 1 september 2010, 07:53

Efter debutsuccén ”Från och med Du”. Nu är Oskar Linnros aktuell med en reklamfilm – där han återvinner sin stora hit. – Återvinning är ett viktigt ämne för mig, säger han.


Oskar Linnros.

Efter genombrottet med skivan ”Vilja bli” är popartisten Oskar Linnros aktuell med en reklamfilm – för tidningsinsamling.

Målet är att få ungdomar att återvinna tidningar och förstå hur viktigt det är att ta tillvara resurserna som finns.

I filmen, för organisationen Papperskretsen, ”recyklar” Oskar Linnros sin stora hit ”Från och med Du”.

– Återvinning är ett viktigt ämne för mig. När jag började prata med Papperskretsen fick jag en idé om att recycla min musik, det är faktiskt det jag alltid har hållit på med som artist.  I den här remixen spelar jag dessutom låten på gamla prylar och återvinningsbara material, säger Oskar Linnros i en kommentar.

Reklamfilmen, gjord av reklambyrån Berntzon Bylund, är en del i Papperskretsens koncept ”Artist Recycled”. Oskar Linnros har fått designa en papperskasse för insamling av tidningar.

– Jag har världens minsta hall och det är tidningar och papper överallt, jag har faktiskt funderat på att bygga någon slags förvaring. Därför kändes det helt rätt att få designa en snygg papperskasse som kan stå framme och som skapar lite ordning och reda, säger Oskar Linnros.

I Papperskretsen ingår Holmen, SCA, Stora Enso och M-real Sverige AB samt medlemsföretagen i Tidningsutgivarföreningen, Sveriges Tidskrifter och Grafiska Företagens Förbund.

Se filmen nedan:

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.