lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ottoboni öppnar i Finland

Publicerad: 1 september 2015, 10:01

Kommunikationskoncernen Nordic Morning meddelar idag att dess dotterbolag Ottoboni etablerar verksamhet i Helsingfors. Ottoboni Finland får en strategisk inriktning med fokus på digitala kundupplevelser, service design och innovation.

Ämnen i artikeln:

Nordic MorningOttoboni

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Ottoboni grundades i Sverige år 2001 och har sedan dess varit en drivande kraft inom utvecklingen av strategisk digital kommunikation. Ottoboni Finland bildas nu genom en kombination av expertisen inom Nordic Mornings befintliga dotterbolag Citat Oy, inriktade på service design och user experience, samt det nyförvärvade bolaget Alkuvoima, specialiserade på customer experience och innovationer inom digitala tjänster.

– Lanseringen innebär att Nordic Morning kan erbjuda ett ännu bredare utbud av strategiska tjänster för våra kunder i Finland. Genom Ottoboni kompletterar vi vårt befintliga ekosystem av tjänster inom analys, content och mediaoptimering", säger Mattias Falkendal, vice president, visibility & service design på Nordic Morning i ett pressmeddelande.

Teemu Takala, strategisk rådgivare på Alkuvoima, utnämns till vd för Ottoboni Finland.

– Med Nordic Mornings samlade resurser har vi en mycket stark grund för att ta en ledande position inom digital transformation via kundupplevelse och innovation i Finland, säger han i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev