Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ottobonis digitala jobb för gymkedjan

Publicerad: 17 september 2013, 07:02

Ottobonis jobb för Nordic Wellness.

Digitala kommunikationsbyrån Ottoboni jobbar intensivt med nya kunden – gymkedjan Nordic Wellness.


Nordic Wellness, med 185 000 medlemmar, storsatsar på digital kommunikation för att bygga en personlig riktad dialog och relation med sina kunder.

Ottoboni har under sommaren arbetat med  att ta fram Nordic Wellness nya helresponsiva webbplats som nu lanserats.  Stora förändringar i bokningssystemet, boknings-appen, kundklubben  samt addering av e-handel är projekt som kommer genomföras under hösten och vintern.

Utöver digital kommunikation  handlar uppdraget även om övergripande strategiarbete, profilering, samt framtagning  av ny förpackningsdesign.

– Vi välkomnar Nordic Wellness som uttalat vill  vara branschledande i digitala kanaler och att få deras förtroende  är ytterligare ett kvitto på att vi positionerat oss rätt i vår  kompetens och vårt engagemang. Vårt erbjudande har tagits emot mycket  väl i Göteborg och vi har på kort tid växt till 30 medarbetare vilket  är mycket glädjande, säger Johan Setteryd, byråchef på Ottoboni  Göteborg, i ett pressmeddelande.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.