Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

OTW och Narva gör gemensam sak i Malmö

Publicerad: 31 augusti 2018, 07:07

OTW och Narvas gemensamma kontor kommer att ledas av Janna Sundewall.

Contentbyrån OTW och pr-byrån Narva startar ett gemensamt kontor i Malmö under ledning av Janna Sundewall.


Ämnen i artikeln:

NarvaReklamOTW

Sedan tidigare har OTW en stark närvaro i Skåne genom sitt Malmö-kontor med åtta anställda. Kontoret jobbar med kunder som Sova, CityGross och IKEA. Nu gör contentbyrån gemensam sak med pr-byrån Narva med vilka de startar ett nytt Malmö-kontor tillsammans med. Beslutet kommer efter att Narva haft ett flertal kunder i Skåne-regionen men nu har planer på att bredda sin verksamhet.

Kontoret kommer att ledas av Janna Sundewall, tidigare vd på pr-byrån Geelmuyden Kiese i Danmark.

– OTW är Nordens mest prisbelönta contentbyrå och Narva blev precis utsedda till Nordens bästa PR-byrå. Så när jag fick frågan tvekade jag inte en sekund, säger Janna Sundewall i ett pressmeddelande.

Tidigare har Janna Sundewall även varit vd för Geelmuyden Kieses svenska verksamhet samt rådgivare och enhetschef på Westander.

Samarbetet kommer efter att Aller Media tidigare i år köpte upp Narva, som har en omsättning på omkring 100 miljoner kronor. Aller Medias byråsatsning leds av Anders Rask, tidigare vd på OTW.

– Det kanske inte finns så mycket synergier med kärnverksamheten i Aller Media. Däremot blir Narva en viktig pusselbit inom byrånätverket. Det finns stora möjligheter till samarbete med till exempel OTW och Make Your Mark, och även synergier på nordisk basis där vi har närvaro i alla länder, berättade Anders Rask i samband med köpet.

– Vi behöver möta efterfrågan på bredare uppdrag Med Janna får vi både strategisk kompetens och någon som kan den tuffa konkurrens som råder i Öresundsregionen, säger Marcus Wikner, VD på OTW.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

NarvaReklamOTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.