Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

OTW öppnar kontor i Malmö

Publicerad: 3 mars 2017, 10:07

Martin Nilsson kommer bli byråchef på OTW:s nyöppnade kontor i Malmö.

Foto: Roger Nellsjö

Contenbyrån OTW slår i dagarna upp dörrarna till ett nytt kontor i Malmö.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerSitrus AgencyOTW

Contentbyrån OTW har de senaste åren växt kraftigt. Efter att 2015 ha etablerat sig i Göteborg öppnar man nu även kontor i Malmö.

– Det ska bli riktigt roligt att vara med och bygga upp OTW i Öresundsregionen, säger byråchef Martin Nilsson. Jag säker på att vi redan från start har ett erbjudande som passar många företag och organisationer.

OTW är en av Sveriges största contentbyrå med kunder som ICA, SAS och IKEA. Byråchefen Martin Nilsson har värvats från content-konkurrenten Sitrus, tidigare befann han sig på LRF där han jobbade med digitala medier.

– Det känns väldigt spännande att bli en del av en så välrenommerad och prisbelönt byrå som OTW. Mitt mål är, rätt och slätt, att skapa Öresundsregionens främsta contentbyrå, fylld av härliga kollegor och nöjda kunder, fortsätter Martin Nilsson.

OTW:s vd, Anders Rask, säger i ett pressmeddelande att han har höga förhoppningar för regionen.

– Här finns många spännande företag. Konkurrensen är naturligtvis tuff, men jag tror att OTW kan attrahera många nya kunder. Vi har redan flera uppdrag att växa med och efter sommaren räknar jag med att Malmökontoret har sex anställda.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.