Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Överlycklig pojke får tåg av Lego – en viral hit

Publicerad: 5 december 2012, 12:09

En stillbild från videon.

En video med en 11-årig pojke med asperger som får ett gammalt tåg från Lego har blivit en viral hit och har gett Lego bra publicitet.


Ämnen i artikeln:

Lego

James Groccia, en 11-åring med asperger från Massachusetts i USA, hade  sparat ihop pengar i två år för att kunna köpa Emerald Night Train från  Lego, men när han väl skulle köpa det hade det slutat producerats, skriver AdWeek.

Så han skrev ett brev till Lego där han beskrev hur Lego hjälper honom att vara social med andra. Först skickade de bara ett svarsbrev på byråkratspråk där de bad om ursäkt.

Men sedan, några dagar innan James Groccias födelsedag, kom ett paket  med tågsetet och en lapp som sa att han en dag kanske kommer att jobba  på Lego då han har uppvisat en sådan viljestyrka.

Utan att han visste om det hade han föräldrar gömt en kamera som fångade  hans reaktion när han öppnade paketet. Videon, med namnet "Why LEGO is  the BEST Company in the World!”, har nu blivit en viral hit i sociala  medier.

Detta har också gett Lego mycket bra publicitet till priset av ett enda tågset.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Lego

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.