Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Överraskar med ”hemlig och lite udda” gäst

Publicerad: 15 oktober 2014, 09:05

Kvällens gala hålls på Cirkus

I kväll är det dags för 100-wattaren. Vad kommer hända under kvällen? Resumé har pratat med Erik Huss, pressansvarig för Sveriges annonsörer, som utlovar överraskningar och en udda gäst.


Ämnen i artikeln:

100-wattarenKalle Zackari Wahlström

Kvällens gala leds av radio- och tv-paret Brita och Kalle Zackari Wahlström som utlovar en roligare gala än någonsin. Kocken Erik Fröderberg – som bland annat lagat maten i programmet "Här är ditt kylskåp" – står för kvällens meny.

Hur många gäster kommer ikväll?

– Än så länge har vi 550 gäster, men det kan tillkomma fler, säger Erik Huss till Resumé.

Blir det något VIP-bord i år?

– Vi kommer blanda VIP-gäster och andra gäster för att få en bra mix. Det är ju både folk från pr-, reklam-, och mediebyråer, journalister och annonsörer som kommer ikväll. Vi har både runda och avlånga bord i år.  

Vad kommer hända under kvällen?

–Det är hemligt än så länge så det får bli en överraskning. Jag kan inte säga mer eftersom det inte är helt klart vad som kommer hända än. Men det kommer bli någon form av överraskning, så mycket kan jag säga. De som kommer får se.

Vad blir det för underhållningsinslag?

–Kocken, Erik Fröderberg, kommer synas mycket ikväll. När han skulle bestämma maten för kvällen gick han ner i vårt kylskåp och kollade vad vi hade där. Det fanns lite kex, burkskinka och After Eight bland annat, så han har utgått från de ingredienserna när han har gjort menyn. Det kommer se ut lite som en studentmeny som han har gjort något helt fantastiskt med. Han kommer "påa" sin meny under kvällen vilket blir ett kul inslag. Han är helt galen på scen, lite som att han har druckit Redbull blandat med raketbränsle.

Vad är nytt för i år?

–Mediekompaniet kommer dela ut innovationspriset ikväll vilket är helt nytt för i år.

Kan du avslöja nåt mer som kommer hända under kvällen?

– Hmm, vad kan jag säga. Vi får besök av en hemlig och lite udda gäst som tillsammans med vår kock, Erik Fröderberg, kommer att göra efterrätten.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.