Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

P3 kapar musikvideor i ny kampanj

Publicerad: 5 november 2012, 15:10

Kitty Jutbring, Germund Stenhag, Karin Gunnarsson från P3, inne i First Aid Kits video "Wolf".

I dag börjar P3:s reklamkampanj "Vi älskar ny musik" att rulla. I den tar sig P3:s programledare och musikredaktörer in i olika musikvideor för Icona Pop, Swedish House Mafia och First Aid Kit för att tillföra dem sina faktakunskaper och passion för musik.


Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsSveriges Radio

P3:s musikredaktörer och programledare dyker upp i videor med Icona Pop,  Swedish House Mafia och First Aid Kit.

Tre korta filmer, en för varje  band, kommer att visas på bio, i SVT och synas som banners på Facebook  och YouTube med start i dag 5 november. Alla artister har godkänt att deras videos används i kampanjen.

– Syftet med kampanjen är att befästa P3 som kanalen där man får koll på  ny musik och målgruppen är musikintresserade 16-25-åringar, säger  Christian Rauch, t.f. marknadschef på Sveriges Radio i en kommentar.

På  nätet kommer man även kunna se en fullängdsversion av videon till "Wolf" med First Aid Kit, där P3-medarbetarna är integrerade i hela  videon.

Kampanjen är framtagen av Sveriges Radio och reklambyrån  Forsman & Bodenfors. Produktionsbolag är Acne Production och  postproduktion står Swiss för.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.