Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Paf väljer John Doe

Publicerad: 26 mars 2013, 08:56

Under hösten och vintern har det åländska spelbolaget Paf sökt en ny byråpartner för den svenska marknaden. Valet föll på John Doe efter en pitch. Byrån ska nu öka kännedomen för spelbolaget i Sverige.


Ämnen i artikeln:

John DoePaf

Det första resultatet av arbetet planeras komma ut efter sommaren.

– Vi har haft en väldigt intressant pitchresa och träffat flera duktiga byråer under processen men med John Doe hittade vi hem eftersom vi klickade både på det professionella och sociala planet, säger Johan Landgren, Sverigechef för Paf och fortsätter:

– John Doe visade stor förståelse för vår strategiska utmaning i kombination med vassa kreativa insikter och dessutom har de en unik process för konceptarbete som vi fastnade för.

I år och 2014 kommer Paf, som ägs av den åländska landskapsregeringen, att jobba aktivt för att få svenskarna att få upp ögonen för bolaget som har en gedigen profil, inte helt olik Svenska spels, eftersom allt överskott går till goda ändamål. Förutom i Sverige finns spelbolaget även i Finland, Estland och Spanien.

– Vi är otroligt glada att få börja jobba med Paf. De skiljer sig från de övriga spelaktörerna på massor av sätt, bland annat genom sin humana värdegrund. De vill tänka annorlunda och utmana branschen vilket man som kommunikatör alltid uppskattar. säger Tommy Gottberg, vd på John Doe och fortsätter:

– Sen är personerna som jobbar på företaget ett otroligt härligt gäng som vi fastnade för från första dagen. Vi ser verkligen fram emot att påbörja den här resan tillsammans med Paf.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

John DoePaf

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.