Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Patchwork slåss i globala toppen

Publicerad: 24 oktober 2014, 13:46

Emma Blom.

Foto: Patchwork.

Norden-byrån Patchwork har utsetts till en av världens 40 främsta sociala medier-byråer – utmärkelsen "Social 40" har tagits fram av R3 Worldwide, som är ett globalt konsultbolag inom marknadsföring.


Ämnen i artikeln:

PatchworkEmma Blom

Patchwork är den enda skandinaviska byrån på listan – företaget har kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

På R3:s 40-topplista återfinns byråer som We Are Social med 500 anställda och kontor i bland annat New York, London, Paris, Milano och Sydney, Webar Interative i Argentina och Vocanic i Singapore.

– Det här är en relativt ny bransch inom marknadsföring och vi tycker att det är viktigt att den uppmärksammas på olika sätt. Sen är det så klart oerhört roligt att just Patchwork blir utnämnt bland några av världens främsta byråer, säger Emma Blom, vd på Patchwork Sweden i en kommentar.

Bedömningskriterierna handlade om alltifrån att byrån ska jobba med några av världens största marknadsförare tilo att den är oberoende.

Emma Blom uppger att hon tydligt ser att företag och organisationer i allt högre utsträckning ser över hur man arbetar med sina sociala kanaler och även börjar använda mer renodlade marknadsföringsplattformar.

R3 är ett oberoende globalt konsultbolag inom marknadsföring.

"Social 40" ska bli en årlig återkommande utmärkelse.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

PatchworkEmma Blom

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.