Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pause Ljud&Bilds ljudmonster sätter stökiga grannar på plats

Publicerad: 14 december 2016, 12:46

Hi-fi Experten Pause Ljud&Bild lanserar nu en kampanj som ska lösa problemet med högljudda grannar för gott. Audiolord – en "on demand tjänst" för dem som vill vinna grannkriget för gott.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstPause Ljud & Bild

Högljudda grannat är något som svenskar irriterar sig mycket på. Mer sällan gör folk slag i saken, säger några sanningens ord till grannen eller lyckas nå fram till sina grannar i ärendet.

Nu lanserar Pause Ljud&Bild en lösning på problemet för dem som vill göra något åt saken. I pressmeddelandet beskrivs innovationen Audiolord så här:

"En ny ljudtjänst med så extremt stort ljud att det dövar allt annat ljud för gott.

Audiolord är en tjänst man kan beställa när man verkligen vill sätta sina grannars högljudda aktiviteter ur spel för gott. En tjänst som vinner grannkriget. En definitiv kraftdemonstration i ljud, helt enkelt."

– Att vi svenskar är lite rädda för att interagera face-to-face med våra grannar är inget nytt. Därför har vi skapat Audiolord, en slags on-demand tjänst för dom som på ett lite annorlunda sätt vill sätta ner foten en gång för alla. Större ljud får man leta efter, säger Fredrik Hjelmquist på Pause Ljud & Bild i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp
Kund: PAUSE Ljud&Bild

Byrå: Åkestam Holst
Produktionsbolag: Giants & Toys
Fotograf: Matthias sterner. Mnk Management

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.