Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pauses visitkort blir högtalare

Publicerad: 20 december 2013, 14:53

Pauses plånboksvänliga högtalare

Pause Ljud & Bild gör nu en portabel högtalare av visitkort som är praktiska att bära med sig i plånboken. Bakom idén står Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstPause Ljud & Bild

Den lilla högtalaren tar begreppet "bärbar högtalare" till en ny nivå - den har formen av ett visitkort som får plats i plånboken. Med kampanjen vill Pause Ljud & Bild visa att de inte bara säljer superdyra ljudsystem utan även enklare varianter.

– Våra visitkortshögtalare är som en mobilkamera. Du kanske har en dyr, fin systemkamera hemma, men när nåt kul dyker upp är det mobilkameran du har med dig. Samma sak gäller det här, det är högtalaren du inte behöver ladda eller packa ner. Skräddarsytt för spontana musikstunder i parken eller i skidbacken. Och när du blir sugen på mer rejäla ljudsystem till hemmet, då är det ju bara att titta på kortet så har du mitt nummer, säger Fredrik Hjelmqvist, vd på Pause Ljud & Bild i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp:
Uppdragsgivare: Fredrik Hjelmqvist
CD: Andreas Ullenius
Copy: Kalle Åkestam
AD: Petra Albrektson
Projektledare: Henrik Adenskog
Produktionsledare: Kajsa Jakobsen
Orginalare: Torbjörn Krantz
Ateljéassistent: Anne-Lie Karl
Producent: John Müllersdorf
Foto: Henrik Bonnevier

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.