Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Perfect Fools och Polarbröd med sin första kampanj

Publicerad: 3 oktober 2018, 08:52

Foto: Pressbild

I slutet av förra året knöts samarbetet mellan Perfect Fools och Polarbröd. Sedan dess har parterna genomfört ett stort varumärkesarbete – och nu kommer deras första kampanj.


Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsPolarbrödReklamKampanj

Nu lanserar de nya samarbetspartnerna Perfect Fools och Polarbröd sin första gemensamma kampanj. Under konceptet "Gör världen lite godare" får tittaren en inblick i hur Polarbröd jobbar för att bagerier, ingredienser, förpackningar och transporter ska bli helt hållbara.

– Allt fler kunder och konsumenter vill veta mer om vad företagen faktiskt gör inom hållbarhetsområdet. Vi jobbar långsiktigt mot full hållbarhet och investerar mycket i substansen. Nu känns det fantastiskt gå ut och kommunicera det vi faktiskt gör till bredare målgrupper, säger Anders E Johansson, vd på Polarbröd, i en kommentar.

Rösten i Polarbröds nya reklamfilm görs av ingen mindre än skidlegendaren Charlotte Kalla. I samband med kampanjen knöts ett samarbetsavtal mellan skidåkerskan och brödföretaget för ta fram ett flertal initiativ, i hopp om att fler barnfamiljer ska ut i naturen och röra på sig.

Reklamfilmen kommer att synas online, tv och på bio under hösten. Bakom filmen står produktionsbolaget Camp David med regissör Henrik Hallgren och Colony som byråproducent.

Kampanjfilm hittar du här:

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.