Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Perfect Fools rekryterar Tim O'Kennedy

Publicerad: 1 oktober 2008, 11:21

Tim O'Kennedy blir Perfect Fools första”non-executive director". Med uppgift att hjälpa Perfect Fools att växa internationellt. – Det ska bli mig ett nöje att hjälpa Perfect Fools att växa och öppna upp deras internationella potential, säger han.


Tim O'Kennedy.

Rollen som ”non-executive director" innebär i praktiken att Tim O'Kennedy blir rådgivare till styrelsen i strategiska frågor, några dagar varje månad. Han kommer inte att vara inblandad i den dagliga produktionen.

– I princip kommer han att jobba med oss på global basis med strategiska frågor etc. Han är dessutom en väldig rolig och trevlig kille, säger Patrick Gardner, ordförande för Perfect Fools.

Tim O'Kennedy ska framför allt bistå Perfect Fools under byråns fortsatta internationella expansion.

Han har 28 års erfarenhet från olika internationella toppositioner. Förutom vd-jobbet på W+K i Amsterdam har han varit COO för Lowe Europe, Europamarknadschef för Nike och chef för Nikekontot hos W+K i Portland.

– Perfect Fools är passionerade, strategiska och fyllda med kreativitet. Deras arbeten hänför, utmanar och levererar. Det ska bli mig ett nöje att hjälpa Perfect Fools att växa och öppna upp deras internationella potential, säger Tim O'Kennedy..

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.