Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Perfect Fools vänder till svarta siffror

Publicerad: 4 april 2013, 12:29

Patrick Gardner, vd Perfect Fools.

Foto: Jana Christina Eriksson.

Den digitala byrån Perfect Fools har lyckats vända en förlust på cirka 1,1 miljoner kronor till en vinst på drygt 400 000 kronor.


Ämnen i artikeln:

Perfect Fools

Perfect Fools ger ingen utdelning till aktieägarna för det gångna  räkenskapsåret – trots att man har lyckats vända den negativa  utvecklingen för bolaget.

Resultat efter finansiella poster,  finansnettot, har gått från minus 1,1 miljoner kronor till en vinst på  drygt 400 000 kronor – byrån har ett brutet räkenskapsår som slutar den  per den sista augusti.

Vinsten ökar visserligen, men nettoomsättningen har minskat något – från nära 36,8 miljoner kronor till cirka 35,8 miljoner kronor.

Bolagets  kassa och bank har också krympt från 1,2 miljoner kronor under det  föregående räkenskapsåret till nära 600 000 kronor under det sista  räkenskapsåret.

Perfect Fools senaste vinst ligger heller inte i  närheten av tidigare vinster – 2010-08-31 låg bolagets finansnetto på  nära 4,8 miljoner kronor och året dessförinnan på drygt 3,2 miljoner  kronor.

Perfect Fools är ett helägt dotterbolag till Perfect Fools Holding i Stockholm.

Perfect Fools ser sig som en "internetionellt erkänd byrå som bygger varumärken och relationer inom digitala medier."

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Perfect Fools

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.