Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Persbrandt ansiktet utåt för bet365

Publicerad: 10 augusti 2017, 07:59

Mikael Persbrandt i bet365:s reklam.

Foto: Kampanj

Skådespelaren Mikael Persbrandt blir ny reklampelare för spelbolaget bet365. Se filmerna här.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerJörgen SparredalBet365ReklamfilmMikael Persbrandt

Bet365 har tidigare arbetat med skådespelare som Samuel L.Jackson, Travis Fimmel och Ray Winstone i Sverige. Nu är det dags för Mikael Persbrandt att ta plats framför kameran. Kampanjen ”Around the World” beskrivs som spelbolagets största någonsin på den svenska marknaden.

– Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Mikael som vårt nya ansikte utåt i Sverige. Mikael känns helrätt både för vår målgrupp och varumärke och vi har höga förväntningar på kampanjen. Vi växlar upp ett steg och det här blir vår största satsning hittills på den svenska marknaden, säger Jörgen Sparredal, svensk marknadschef på bet365.

Kampanjen lanseras i samband med Premier League-premiären 11 augusti och har tagits fram tillsammans med brittiska reklambyrån Drummond Central.

Filmerna visas i MTG:s och Discovery Networks kanaler samt även online på Viaplay, Viafree, DPlay, Aftonbladet och Expressen.

Se filmerna här:

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.