Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Persbrandt om hattarna: ”Skitkul”

Publicerad: 27 december 2013, 11:10

Persbrandts ofrivilliga hattparad var en klickbomb på Resume.se i höstas.

För första gången kommenterar nu Mikael Persbrandt sina ofrivilliga huvudbonader på utomhusbolaget JC Decaux:s reklampelare. – Skitkul, säger Persbrandt till Expressen.


Ämnen i artikeln:

JC DecauxSanna LundellMikael Persbrandt

I en intervju med Expressen i dag kommenterar Mikael Persbrandt alla de lustiga hattar han fick på reklampelarna för filmen ”Mig äger ingen”.

Han är inte rädd för att det är de roliga huvudbonaderna folk kommer att minnas av ”Mig äger ingen”.

– Jag råkade faktiskt se en sådan pelare förra veckan faktiskt. Det var ju något med Persbrandts alla hattar sen (Resumés artikel, reds anmn). Nej, det är ju skitkul, säger Mikael Persbrandt till Expressen.

Att Persbrandt haft roligt åt utomhuskampanjen bekräftades av hans särbo Sanna Lundell i en intervju i Resumé den 30 november.

–   Det var väldigt roligt, helt sjukt. Vi har garvat åt det. Men lite    oproffsigt kanske ändå att göra en sån affisch, att skära den så, när  de   vet hur reklampelarna ser ut, men det var ju roligt, sa Sanna Lundell till Resumé då.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.