Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Persbrandts nya reklamjobb

Publicerad: 11 oktober 2010, 08:23

Först Carolina Gynning – och nu Mikael Persbrandt. Onoff fortsätter att göra webb-tv hemma hos kändisar.


OTW gör webb-tv-inslagen för Onoff – och nu har turen kommit till Mikael Persbrandt som får ett hemmabiosystem installerat hemma hos sig. Han vill ha tv-skärmar även i badrummet och i garaget.

Det är OTW:s reporter Olle Garp, tillsammans med Onoffs hemservice, som åker hem till stjärnskådespelaren.

Enligt Erik Frankendal, marknadsdirektör på Onoff, är webb-tv-konceptet en succé. I förra satsningen åkte inredningsduon Simon & Tomas hem till Carolina Gynning.
– Med webb-tv kan vi dramatisera vårt servicekoncept på ett underhållande sätt. Teknik blir både lättare att förstå och roligt att ta till sig, säger Frankendal i en kommentar.

Det hela sänds på Onoffs hemsida.

– Persbrandt är en av Sveriges kändaste och mest spännande personer, vi är övertygade om att han drar en stor publik under lång tid, säger Anders Rask, chef för OTW:s digitala kanaler och ansvarig för produktionen.

Mikael Persbrandt, som tidigare bland annat gjort reklamfilm för Vasakronan, pryder även omslaget på Onoffs tidning som skickas ut till 2,2 miljoner svenska hushåll.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.