Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Peter Antoine misshandlad

Publicerad: 22 april 2008, 12:24

Media Markts affischnamn, fotbollsprofilen Peter Antoine, misshandlades på Stockholms central förra helgen. – De kallade mig tyskdjävul och nazisvin. Sen small det, säger Antoine. Nästa gång han kommer till Stockholm ska han få skydd av Media Markt direkt vid ankomsten till Stockholm, skriver Sydöstran.


Peter Antoine i en kampanj för Media Markt.

Peter Antoine var på väg från tåget till hotell Terminus i Stockholm förra helgen när två män attackerade honom. Antoine utsattes för såväl fysisk som verbal misshandel. Gärningsmännen delade ut sparkar och slag och kallade honom tyskjävul och nazistsvin, skriver Sydöstran. Antoine fick skador på revbenen och fick sys över ögat.

– Det bottnar kanske i avundsjuka för att jag fått ett jobb i pr-branschen. Eller möjligtvis för att jag uttalade mig om alla icke svenskar i Mjällby AIF. Men det senare tror jag inte på. För det är ju sant, säger tyskfödde Antoine till Sydöstran.

När Antoine kommer till Stockholm nästa gång kommer folk från Media Markt möta upp Antoine direkt på centralstationen för att elektronikföretagets frontfigur inte ska råka illa ut igen, skriver Sydöstran.

Peter Antoine har varit Media Markts affischnamn sedan julen 2006. Han har även anlitats som fotbollsexpert av TV4 och Kanal 5.

Resume.se har sökt ansvariga på Media Markt. De har bett att få återkomma med kommentarer.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.