Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Peter Forsberg blir ambassadör för försäkringsbolag

Publicerad: 7 december 2020, 12:42

Foto: Ingela Ahlberg / TT

Hockeylegendaren Peter Forsberg blir ny ambassadör för försäkringsbolaget Svedea. Hockeystjärnan kommer att synas i Svedeas kommunikation med start våren 2021.


Ämnen i artikeln:

Peter Forsberg

Försäkringsaktören Svedea använder en bred mediemix och kommer att öka kraftig marknadsnärvaron kraftigt tillsammans med Peter Forsberg.

– Vi har länge umgåtts med tanken att associeras med ett känt ansikte och när vi kom i kontakt med Next Level Group och Peter kände vi direkt att vi hittat rätt person att representera det vi står för. Vi är ett hårt arbetande lag med fötterna på jorden och tycker alltid att vi kan göra lite mer. Och det är så vi känner Foppa, säger Jonas Roberts, vd på Svedea i en kommentar.

Avtalet mellan Svedea och managementbyrån Next Level Group löper på flera år.

– Jag är själv kund hos Svedea och vet att de tar hand om sina kunder och är ett schyst bolag. Det är viktigt för mig som ambassadör att vi har en gemensam syn på vad som är viktigt. Jag gillar när man är rak och håller det man lovar, säger Peter Forsberg i en kommentar.

För de kommande produktionerna samarbetar Svedea med reklambyrån Holy och filmregissören Oskar Gullstrand.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Peter Forsberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.