Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Petter Stordalen auktionerar ut sin skinnjacka på Tradera

Publicerad: 28 juni 2019, 12:35

Hotellmagnaten Petter Stordalen har lagt ut en av sina favoritjackor till försäljning på Tradera. Alla pengar ska gå till att stärka HBTQ-personers rättigheter.


Ämnen i artikeln:

TraderaPetter StordalenNordic Choice HotelsReklam

Hotellmagnaten Petter Stordalen, som har grundat hotellimperiet Nordic Choice Hotels, är välkänd för sina excentriska jackor. Nu har han valt att sälja en av sina favoritjackor på Tradera.

Alla pengar försäljningen inbringar ska skänkas till förmån för Stockholm Prides Solidaritetsfond som stöttar initiativ runt om i världen med syfte att stärka HBTQ-personers rättigheter. Skinnjackan är från märket Dsquared2.

– Vi på Nordic Choice brinner för jämställdhet och mänskliga rättigheter. Varje dag jobbar vi passionerat med dessa frågor men alla kan göra något, litet som stort. Ett enkelt men effektivt initiativ jag vill slå ett slag för är att auktionera ut något du inte längre behöver och skänka pengarna till en organisation du tycker gör bra för världen. Det ska jag göra nu när Pride står inför dörren, säger Petter Stordalen i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.