Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Philips letar ny filmstjärna

Publicerad: 26 april 2011, 12:43

Under 2010 spelade Philips in första säsongen av den åtta avsnitt långa webb-tv-serien ”Nigel & Victoria”. Nu letar de efter en ny entusiastisk och prylfrälst tjej – i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Philips

Den fjärde maj håller Philips en casting i Stockholm. Den vinnande kandidaten flygs sedan ner till Amsterdam för att spela in den andra säsongen av serien.

Komediserien handlar om en påhittad romans mellan de två huvudrollsinnehavarna Victoria och Nigel. Victoria är en skådespelerska som recenserar Philips produkter, medan Nigel är en Philips-representant som försöker få henne på fall. I andra säsongen är Nigel dock på jakt efter en ersättare till Victoria.

Philips räknar med att säsong nummer två kommer att ses av 1 miljon tittare runt om i världen.

Några avsnitt från förra säsongen:

</div><hr /><div class="movie-player"><iframe allowfullscreen="1" frameborder="0" height="299" src="http://www.youtube.com/embed/nJ3bvCms6Ak" title="YouTube video player" width="468" /></div><hr /><div class="movie-player"><iframe allowfullscreen="1" frameborder="0" height="299" src="http://www.youtube.com/embed/BgHZjYHpFZU" title="YouTube video player" width="468" /></div>

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Philips

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.