Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pistol hotar stämma Zeke

Publicerad: 3 maj 2011, 08:57

Zeke Tastas nya reklambyrå The Pistol Agency har hamnat i blåsväder direkt. ”Pistol” är nämligen redan varumärkesskyddat för reklamverksamhet av Patrik Pistol, grundare och ägare av reklambyrån Pistol. – Jag har pratat med vår jurist, säger han till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Zeke Tastas

Zeke Tastas (t.v) nya byrå The Pistol Agency i namntvist med Patrik Pistol (t.h) som redan varumärkesregistrerat "Pistol" för reklamverksamhet

Igår rapporterades att Zeke Tastas, tillsammans Carlan Snygg, Elsa Lindblad och Andrea Gezelius, drar igång reklambyrån The Pistol Agency. En av byråns investerare är Odd Molly-grundaren Per Holknekt.

Nu visar det sig att reklambyrån Pistol redan varumärkesskyddat ”Pistol” för reklamverksamhet. Byrån drivs av grundaren Patrik Pistol.
– Det kändes ju väldigt oturligt när jag såg det här igår. Jag har registrerat Pistol hos Bolagsverket och har väl vad jag förstår gjort allt korrekt, säger han till Resume.se.

Patrik Pistol kollade upp The Pistol Agency hos bolagsverket men där fanns ingenting registrerat. Han har nu kontaktat sin advokat.
– Jag har pratat med vår jurist och bollat lite med honom. Han menar att eftersom vi har  registrerat namnet så kommer de att förlora en eventuell tvist.

Han avslutar:
– Men sådant här tar en massa energi och man vill helst slippa det. Det här känns så klart inte så kul för oss.

Resume.se har sökt representanter för The Pistol Agency.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Zeke Tastas

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.