Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pitchrekommendationer för reklamfilm är här

Publicerad: 12 mars 2013, 14:14

Film&TV-Producenterna och Sveriges Kommunikationsbyråer, KOMM, har släppt pitchrekommendationer för reklamfilm.


Ämnen i artikeln:

Henrik ErikssonFilm & TV-ProducenternaKOMMJessica Bjurström

– Vi har försökt att hålla rekommendationerna så kortfattade som möjligt   och inte krångla till saken, säger Henrik Eriksson, ordförande för   Film&TV-Producenternas reklamfilmssektion.

Han uppger också att rekommendationerna kan ses som en förlängning på det  branschavtal som Film&TV-Producenterna och KOMM slöt för drygt ett  år sedan.

Rekommendationerna anger riktlinjer för inbjudan och offertförfarande och innehåller också en briefmall till stöd för byråerna.

Tanken  är att underlätta och effektivisera samarbetet mellan byråer och  produktionsbolag vid upphandling och produktion av reklamfilm:
– Vi  tror att detta kommer att vara till stor nytta både för byråerna och  produktionsbolagen, säger Jessica Bjurström, vd på Sveriges  Kommunikationsbyråer, KOMM,i en kommentar.

Film&TV-producenterna  och KOMM räknar också med att ha en workshop under hösten där man  följer upp eventuella frågetecken och funderingar kring  rekommendationerna.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.