Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Plus size-modeller frontar i höstkampanj

Publicerad: 12 september 2016, 12:37

Foto: Lindex

Lindex höstkampanj frontas av plus size-modellerna Ashley Graham och Candice Huffine.


Lindex kommer att integrera stora storlekar i höstens kampanj som startar 22 september. Kampanjen Fall Fashion Heroes frontas av de båda plus size-modellerna Ashley Graham och Candice Huffine. Dessutom medverkar Alek Wek, Toni Garrn och Cora Emmanuel.

"Det är fantastiskt att Lindex inkluderar större storlekar i sina kollektioner. Plåtningen var en stark upplevelse eftersom vi som valts som modeller representerar en sådan mångfald, det var riktigt mycket girl power i studion", säger Ashley Graham i ett pressmeddelande.

Fotokälla: Lindex

Enligt Annika Hedin, designchef på Lindex, har reaktionerna från kunderna på tidigare liknande kampanjer varit positiva.

"Vi vill att kvinnor i alla storlekar ska känna sig inkluderade och kunna handla från alla våra modekoncept. Med denna förändring kommer våra kollektioner bli ännu mer inspirerande och tillgängliga för fler. Vi har hittills fått fantastiskt positiva reaktioner från våra kunder vilket är ett tydligt kvitto på att vårt initiativ uppskattas", säger Annika Hedin, Designchef på Lindex, i ett pressmeddelande.

Björn Wallenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.