Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pokerstars nya kampanj med Mats Sundin

Publicerad: 18 februari 2009, 09:19

2008 blev Mats Sundin ambassadör för Pokerstars och i oktober lanserades det nya reklamkonceptet. Nu kommer nästa kampanj. Denna gång skickar Pokerstars 50 spelare till Vancouver för att se Sundin spela.


Ämnen i artikeln:

Pokerstars

Mats Sundin skrev 2008 på ett kontrakt med Pokerstars om att vara företagets ambassadör i två år. Samarbetet lanserades i oktober med en kampanj bestående av tre filmer framtagna av produktionsbolaget Renck Åkerlund. Nu kommer nästa steg. Denna gång låter Pokerstars 50 spelare åka till Vancouver för att se Sundin spela.

– Att skicka 50 svenskar till Vancouver för att kolla på ”Sudden” görs inte i en handvändning. Men vi har vanan av att skicka tvåtusen spelare till Las Vegas varje sommar så det är inga konstigheter, säger Johan Bondesson, Sverigechef för Pokerstars i en kommentar till Aftonbladet.

Under hösten har Pokerstars använt Mats Sundin i annonser för företaget. Nu släpper de återigen en reklamfilm.
– Egentligen har vi bara anpassat en av tv-spotarna som Renck Åkerlund gjorde i höstas genom att lägga till ett säljbudskap i slutet. Den första reklamfilmen släpptes i höstas. Det här är den andra som de gjorde åt oss, säger Johan Bondesson till Resume.se.

För att vinna biljetterna ska man gå in på Pokerstars och spela sig till en plats i någon av söndagsfinalerna. De fem bästa i varje final vinner två biljetter var till Vancouver.
– De är fem söndagar på raken. Varje dag kan man vinna en plats till söndagsfinalen.

Är Sundin delaktig även i Vancouver?
– Nej, vi har tyvärr inte kunnat lova något sådant och har därför varit väldigt försiktiga i utformningen av kampanjen. Det är viktigt att inte göra folk besvikna. Vi hoppas naturligtvis på det men allt beror hur det går för laget och så vidare.

Vad har ni för budget för kampanjen?
– Vi är ganska försiktiga med att berätta hur mycket vi spenderar. Vi har ett bra tryck i tv under de här veckorna och kommer att köra reklamfilmen flera gånger per dag.

Filmen syns bland annat i Kanal 5 och Kanal 9.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Pokerstars

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.