Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Polisen ryckte ut till Nakeds fest

Publicerad: 28 oktober 2011, 11:06

Reklambyrån Nakeds stora inflyttningsfest på Långholmen i natt fick påhälsning av polisen – flera gånger. – De ville att vi skulle sänka volymen. Festen var delvis utomhus, så vi fick stänga dörrar och fönster och flytta in helt, säger Nakeds grundare Fredrik Svensson till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Fredrik SvenssonNaked

Glada festdeltagare på Naked-festen. Fredrik Preisler CD Naked, Christoffer Dymling Kreatör Naked, Afshim Moeini fd. praktikant, Christian Poppius fd praktikant.

Naked flyttade till de nya fräscha lokalerna på Långholmen i maj. I går kväll var det inflyttningsfest med cirka 500 gäster.

Volymen på musiken var öronbedövande och efter klagomål från grannar kom polisen till festen – flera gånger. De bad arrangörerna skruva ner volymen, flytta in och stänga fönster och dörrar.

– Men det var ingen fara. Vi hade tillstånd för den här festen, säger Fredrik Svensson.

Gästerna ombads att ta med sig badkläder till festen och en hel tog ett dopp i det 8-gradiga vattnet intill kontoret. Därefter blev det bastu i den intilliggande ”Badankan”.

– Det var en superlyckad fest, säger Fredrik Svensson.

Festen höll på till klockan 4 i morse.

Ska ni skicka blommor till de stackars grannarna?
– De kanske får någon present.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Fredrik SvenssonNaked

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.