Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pool säljer sajten

Publicerad: 30 maj 2012, 10:38

Pools sajt.

Varför ska man slänga det gamla när man kan sälja det? Så resonerar Pool när de nu säljer sin gamla sajt i pappersformat på Tradera.


Reklambyrån Pool har nu sin nya sajt på plats. För att göra en grej av det säljer de nu sin gamla sajt på auktionssajten Tradera.

I annonsen skriver de: "Nya pool.se är äntligen på plats och det innebär att vår gamla hemsida gjort sitt. Därför säljer vi nu den i ett exklusivt pappersutförande.Ta chansen att fynda en riktig raritet från 2006. Här har storheter som Gröna Lund, Strömma, Cancerfonden och Janne Schaffer surfat in för att ta reda på mer om oss. Läs klassiska case,se våra fina jobb och gotta er i bilder av yngre versioner av oss som jobbar här. Mycket nöje!"

Pengarna som försäljning inbringar skänks till hjälporganisationen One laptop per child. Det högsta budet ligger i skrivande stund på 205 kronor och kommer från Hertz Sverige som är kund hos Pool.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.