Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pressbyrån lanserar mobila kuponger via Facebook Places

Publicerad: 7 februari 2011, 11:01

Pressbyrån blir först i Sverige med att belöna sina kunder på Facebook Place. Idag startar man lanseringen av tjänsten med att ge bort 10 000 koppar kaffe. – Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan de tagit slut, säger Mariette Kristenson, Marknadschef på Pressbyrån, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Facebook PlacesPressbyrån

Idag lanserar Pressbyrån, i samarbete med TV4 Expressen Mobillab, en tjänst där den som checkar in på en Pressbyråbutik via Facebook Places får en mobil kupong skickad till sig. Kupongen kan sedan omeddelbart lösas in mot en kopp kaffe i butiken. 10 000 koppar ska delas ut.

– Vi har testat den lite och det har fungerat bra. Det har varit uppskattat. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan kopparna tagit slut, säger Mariette Kristenson.

För att ta del av erbjudandet måste man godkänna applikationen på Pressbyråns Facebooksida. Alla vänner till den som checkar in får sedan ett meddelande om att denne fått en mobil kupong från Pressbyrån. På så vis räknar man med att kampanjen ska sprida sig snabbt.

– Tanken är ju att det ska sprida sig via Facebook och Twitter, berättar Mariette Kristensen.

När kaffekopparna är slut kommer Pressbyrån att gå över till att förmedla
rabatterbjudanden till den som checkar in på Pressbyrån via Facebook Places.
Erbjudandena     kommer att  uppdateras kontinuerligt och är begränsade till antalet.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Facebook PlacesPressbyrån

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.