Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Prime coachar Berghs studentbyrå

Publicerad: 13 mars 2013, 10:40

Johan Lagerwall, Gustav Hallén, Linus Lindskoog , Henrik Sundqvist, Johan Malmberg. Fredrika Frenkiel, Anna Werkell, Frida Östhem, Annie Johnson, Melia Kuljaninovic. Jonas Eltes, Erik Hellquist, Kajsa Jakobsen, Joakim Ohlsson.

I vår kommer Prime att vara handledare till studenterna i Berghs Studentbyrå. Gruppen består av 14 studenter från skolans olika diplomutbildningar och står för genomförandet av, samt kommunikationen kring, Berghs slututställning den 23-26 maj.


Ämnen i artikeln:

BerghsPrime

För andra året i rad tar Berghs in hjälp utifrån inför slututställningen. 2012 handleddes Berghs Studentbyrå av Richard Gustafsson på eventbyrån Fieldwork. I är det fem konsulter från Prime med olika inriktningar som kommer att vägleda, inspirera och agera bollplank åt studenterna fram till slututställningen i maj.

– Vi har en lång relation med Berghs men är förstås extra stolta över att ha fått förtroendet att coacha Studentbyrån! Vi gillar särskilt det gränsöverskridande synsättet med fokus på kanaloberoende kreation, och lär oss själva mycket av att jobba med dessa duktiga studenter, säger Sofia Myrevik, marknadschef Prime.

Berghs Studentbyrå arbetar på uppdrag av Berghs marknadsavdelning och är ett examensarbete för de 14 studenterna. I uppdraget ingår att konceptualisera, projektleda samt genomföra slututställningen. I år är det övergripande temat för Berghs studentbyrå att få företag att agera och visa handling snarare än att kommunicera.

– Det känns grymt kul att få den här typen av stöd från en av världens främsta pr-byråer! Det känns som en kvalitetssäkring. Vår inställning är att det ska bli den bästa slututställningen någonsin, säger Joakim Ohlsson, pressansvarig för Studentbyrån.

Berghs Studentbyrå består av: Gustav Hallén och Anna Werkell (Reklam: Art Director/Copywriter), Linus Lindskoog och Frida Östhem (Marknadskommunikation) Kajsa Jakobsen, Johan Malmberg och Fredrika Frenkiel (Produktionsledning/Operativ projektledning) Johan Lagerwall, Henrik Sundqvist och Erik Hellquist (Grafisk Design); Joakim Ohlsson och Melia Kuljaninovic (Strategisk kommunikation och PR); och Jonas Eltes och Annie Johnson (Interactive Communication).

De fem konsulterna från Prime som kommer att handleda studenterna är: Sofia Myrevik, kundansvarig; Hélène Vinberg, projektledare och planner; Peter Lindgren, kreativ chef, Ebba Hultengren, ad och digital specialist och Robert Aras, projektledare och mediespecialist.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BerghsPrime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.