Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Prisbelönt copy till John Doe

Publicerad: 9 januari 2012, 12:18

John Doe börjar året med en prestigevärvning. Sara Paborn, reklamare, författare och sommarpratare ansluter till byrån.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstJohn Doe

Sara Paborn har senast jobbat på Åkestam Holst. Innan dess har hon varit på byråer som TBWA Stockholm, Observera Grey, och Euro RSCG.

Hon har även hunnit med att skriva två skönlitterära böcker, utgivna på Brombergs, och var en av sommarpratarna i Sveriges Radio 2009.

Nu byter hon reklambyrå. Nya arbetsplatsen: John Doe. Där kommer hon att jobba främst med kunderna Norrmejerier, Arcus samt Telge Energi.

– Det ska bli roligt och utmanade att sätta tänderna i nya jobbet. Det känns som att John

Doe är något spännande på spåren och byrån består idag av en tajt och entusiastisk grupp människor som har samma inställning som jag till kommunikation, säger Sara Paborn i en kommentar.

Sara Paborn har vunnit utmärkelser för bland andra Apoteket, Posten och Kommittén mot barnmisshandel.
2004 blev det bland annat flera silverägg. Författardebuten kom 2009 med romanen Släktfeber, andra romen Tuppen och havet utkom 2011.

Tommy Gottberg, vd och projektledare på John Doe:

– Vi är övertygade om att Sara kommer att tillföra mycket, både som person och i sin profession. Att hon är begåvad råder det ju inga tvivel om, och som grädde på moset så är hon förbaskat trevlig.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstJohn Doe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.