Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Prisbelönt producent till North Kingdom

Publicerad: 7 oktober 2008, 12:19

Reklamfilmsproducenten Jenny Gadd, som gjort karriär i USA, återvänder till Sverige. Nya jobbet: ”Executive producer/managing director” på webbyrån North Kingdom.


Jenny Gadd.

Jenny Gadd flyttade till USA 1996 och jobbade sju år på Fallon Worldwide med kunder som Miller Lite, Lee Jeans, Starbucks och Virgin Mobile. Därefter gjorde hon en sejour på Belive Media och sedan blev det Thomas Thomas Films. Där gjorde hon prisbelönta kampanjer för Apple, Coca-Cola, Nike och Sony.

Nu har hon flyttat tillbaka till Sverige och sedan förra veckan arbetar hon på North Kingdoms Stockholms-kontor. Hon får titeln "Executive producer/managing director".

– North Kingdom är känt för sina innovativa lösningar och idéer. Jag har imponerats av deras arbete från andra sidan Atlanten med kampanjer som ”Get The Glass” och ”Coke Zero Game”, så jag ser verkligen fram emot att jobba här, säger Jenny Gadd i en kommentar.

Även Robert Lindström, en av North Kingdoms grundare, flyttar till Stockholm. Han har tidigare huserat på Skellefteå-kontoret.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.