Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Pronto plockar in Prime-höjdare

Publicerad: 8 november 2013, 09:43

Foto: Pressbild.

Mia Fallenius blir försäljningsansvarig och seniorkonsult på den digitala byrån Pronto. Hon kommer närmast från en roll som kundansvarig på Stockholmskontoret och har också varit med om att starta upp Prime i Bryssel.


Ämnen i artikeln:

PrimePronto

Mia Fallenius har tillbringat fem år på Prime och arbetat i gränslandet politik, opinionsbildning och marknadskommunikation.

–  Under det senaste räkenskapsåret ökade vi vår byråintäkt med drygt 20  procent jämfört med föregående år. Med Mia ombord är jag övertygad om  att vi kommer att kunna hålla uppe denna snabba tillväxt. säger Petra  Takeva, byråchef på Pronto i en kommentar.

Hon menar också att Mia  Fallenius stärkar Pronto rent strategiskt inom samhällskommunikation och  opinionsbildning och ser henne som ett nyckelförvärv.

–  Det ska bli väldigt roligt att få vara delaktig i utvecklingen av ett  så spännande bolag som Pronto och att få utlopp för mitt driv inom  försäljning och entreprenörskap, säger Mia Fallenius i en kommentar.

Pronto grundades 2003 och är en digital byrå som har specialiserat sig på att skapa kommunikation som ”engagerar och aktiverar.”

Pronto har anställt ytterligare sju konsulter under det senaste året och består idag av 20 medarbetare.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

PrimePronto

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.