Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Propeoples vd drar igång nytt bolag

Publicerad: 13 april 2012, 09:22

Propeoples vd Liselott Lading drar igång ett bolag ihop med webbyårerna Pixelant och Area Digital. Den nya byrån får namnet Resultify.


Ämnen i artikeln:

PropeopleResultifyAspekta

Liseslot Lading fortsätter dock som vd för webbproduktionsbolaget  Propeople Sverige, vilket är ett helägt dotterbolag till danska  Propeople efter att hälftenägaren Aspekta sålt sin andel under den förra  månaden, enligt Sydsvenskan.

Tanken med den nya byrån Resultify är att den ska kunna dra nytta av grundarnas erfarenheter inom webbproduktion:
–Vi  ska mäta och analysera hur väl webbaktiviteterna är kopplade till  affärsmålen, presentera en handlingsplan och hjälpa till med  genomförandet, säger ­Liselott Lading till Sydsvenskan.

Hon ska själv ska arbeta halvtid för  byrån.

Enligt henne blir det allt svårare för webbyårer att sälja  teknik och nu handlar det i stället om resultatet som kunderna får ut av  sina webbsatsningar.

Liselott Lading räknar med att Resultify  börjar anställa personal från och med i sommar – först ut handlar det om  att hitta projektledare.

Pixelant och Area Digital ska också låna ut personer till det nya bolaget.

De båda bolagen grundades år 2005, har kontor i såväl Malmö som Bangkok och fjorton respektive åtta anställda.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

PropeopleResultifyAspekta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.