Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

PS förvärvar designbyrå

Publicerad: 5 februari 2013, 13:48

Anders Brunmark och Per Malmqvist

Designbyrån CreApe, med spetskunskap inom digitalt och Screen Media, köps upp av PS Communication. Förvärvet blir en del av PS nystartade Screen Media-avdelning.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

Det nya affärsområdet Screen Media utvecklas snabbt. Med förvärvet stärker PS  både sitt film- och det digitala erbjudande.

– Vi som byrå och vårt kunnande inom området ska utvecklas snabbare än både marknaden och våra konkurrenter, bara då kommer vi att vara den attraktiva byrå som vi strävar efter. Förvärvet av CreApe, med två av de konceptuellt starkaste personerna jag träffat, är en del av den satsningen, säger Ola Bringle, vd på PS Communication i Stockholm i ett pressmeddelande.

Anders Brunmark och Per Malmqvist, grundare av CreApe, har tidigare jobbat med allt från illustrationer och grafisk design till produktdesign och motion design och har stora kunskaper kring olika skärmmedia. Bland kunderna märks ABB, Volvo, MTG med flera.

– Vi har jobbat med PS i flera projekt och lärt känna både personerna och företaget bra. Att ta steget från liten digital designbyrå till att ingå i ett stort kommunikationshus var till en början inte helt självklart, men PS högt ställda ambitioner inom digitala medier övertygade oss.  Därför känns det nu enormt spännande att tillsammans kunna utveckla affärsområdet Screen Media och göra ännu starkare projekt för våra kunder, kommenterar Anders Brunmark och Per Malmqvist, Screen Media Directors på PS Communication i Stockholm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.