Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Puma - ny huvudsponsor för Hammarby

Publicerad: 10 november 2014, 14:36

Hammarby Fotboll utökar sitt samarbete med Puma. Parterna är överens om ett fyraårigt avtal som innebär att Puma blir ny huvudsponsor för fotbollsklubben.


Ämnen i artikeln:

Hammarby IFPuma

– I Pumas ambition att vara Forever Faster blir Hammarby en viktig partner i vårt mål att befästa och förstärka vår position inom svensk fotboll, säger Rickard Kull, nordisk marknadschef på Puma i en kommentar.

Han ser stora möjligheter att öka Pumas närvaro och framgång i Norden, Sverige och Stockholm genom det utökade avtalet med Hammarby. men också stora möjligheter för Hammarby såklart.

– Vi tror också att våra produkter tillsammans med vår kunskap och organisation kommer att kunna stötta Hammarby Fotboll i deras strävan att bli en av toppklubbarna inom svensk fotboll, säger Rickard Kull i en kommentar.

Hammarby Fotboll och Puma har haft ett nära samarbete som har inneburit att klubbens spelare använder Puma-skor och Puma-bollar, men man ska man även ha Puma-kläder till både träning match.

– Det här rör sig om ett långsiktigt samarbete där vi och Puma kommer att ha ett nära samarbete för att bli två mycket framgångsrika krafter inom svensk fotboll, säger Henrik Kindlund, vd på Hammarby Fotboll i en kommentar.

Puma utvecklar skor, kläder och accessoarer och har funnits i 65 år.

Företaget är verksamt i över 120 länder och har fler än 10 000 anställda.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Hammarby IFPuma

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.