Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

R/GA plockar in hjärna bakom Nike+ Fuelband

Publicerad: 9 januari 2014, 13:03

Sune Kaae.

Foto: Pressbild.

Sune Kaae börjar på R/GA Stockholm som senior teknisk direktör. Han kommer närmast från New York-kontoret och är en av hjärnorna bakom utvecklingen av Nikes aktivitetssensor – Nike+ Fuelband.


Ämnen i artikeln:

R/GA

Sune Kaae blir ytterst ansvarig för utvecklingen och implementeringen av R/GA Stockholms tekniska visioner.

–  Ingen är mer ansvarig för de enorma framgångarna med Fuelband än just  Sune, vars erfarenhet blir en riktig framgångsfaktor för vår verksamhet,  säger Anders Erlandsson, vd på R/GA Stockholm i en kommentar.

Han  menar att Sunes ingående kunskaper när det gäller uppkopplade apparater  blir ytterst värdefull i takt med att byrån ska hitta nya vägar för att  skapa globala affärsmöjligheter.

– Jag är genuint glad över att ha  anslutit mig till R/GA:s växande team i Stockholm – det är en mycket  spännande tid för kontoret, särskilt med tanke på att man nyligen vann  det digitala kontot för Volvo, säger Sune Kaae i en kommentar.

Han  har jobbat inom branschen i 15 år och har inte bara arbetat i New York,  utan även London och Köpenhamn med kunder som Intel, MSN/Microsoft och  den amerikanska armén.

Nike+ Fuelband introducerades i slutet av februari år 2012.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

R/GA

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.