Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

R/GA Stockholm växer

Publicerad: 26 juni 2013, 14:39

R/GA Stockholm har rekryterat fyra nya medarbetare. Byrån har nu 20 anställda. – Det har varit en bra start på året, säger Kay Höök, executive creative director på R/GA.


Ämnen i artikeln:

Kay HöökR/GA

R/GA Stockholm har medvind just nu.

–      Det har varit en bra start på året för R/GA Stockholm och rekryteringarna är ett tecken på vad som komma skall, då vi växer och expanderar organiskt med våra kunder. Med dessa förstärkningar bygger vi ytterligare för framtiden och stärker R/GA:s erbjudande i regionen, säger Kay Höök, R/GA Stockholm.

Han kan presentera en ny kvartett:

Filip Williamsson har rekryterats från Mobiento som experience designer. Han har fått internationella utmärkelser för sina jobb med bland annat VW "Testdrive" och WWF "The Black out Banner" och har även jobbat  med kunder som Systembolaget, Volvo Cars och EF.

Maria Sarhammar är ny account Director, också hon från Mobiento. Hon kommer att leda och driva några av byråns kunder, samt arbeta med byråns tillväxt och nykundsbearbetning. Hon har arbetat med kunder som H&M, EF, ICA och Systembolaget.

Markus Ullmark från 24HR har anställts som senior open standards developer. Han har jobbat med kunder som Absolut, Stödlinjen, Scan och Fris och har lång erfarenhet av att arbeta med både front-end och back-end.

Henrik Sundqvist förstärker design-teamet. Han hämtas direkt från Berghs 2-åriga Grafiska Design program och har fått ett "internship" på Stockholmskontoret.

På grund kundsekretess och globala  begränsningar, kan inte Kay Höök ge ut några omsättnings- eller vinstsiffror  för R/GA. Däremot har kontoret ökat stadigt i antal anställda och  omsättning under 2013.

– Vi närmar oss just nu 20 personer  på Stockholmskontoret. Vi har en bra balans mellan både lokala  (Nordiska) kunder och med internationella kunder, som vi leder från  Stockholm. Några av våra kunder är Adlibris, Kvik, Luxottica Group  (Ray-Ban och Vogue Eyewear), Unilver och Baileys. Samt några  kunder som vi precis inlett samarbete med och som vi kommer att göra  offentliggöra vid ett senare tillfälle.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Kay HöökR/GA

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.