Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

R/GA vinner globalt uppdrag för Baileys

Publicerad: 21 mars 2013, 11:47

Foto: Produktbild: Baileys

R/GA har utsetts till global digital partner för den klassiska irländska likören Baileys. Byråns kontor i Stockholm och London kommer att dela på uppdraget.


Det ikoniska gräddlikören från Irland, Baileys, har nyligen inlett ett samarbete med R/GA. Byrån tar hand om spritvarumärkets digitala kommunikation globalt.

R/GA:s kontor i London och Stockholm kommer att ansvara for att bygga pup varumärkets långsiktiga plattformar. I uppdraget ingår även att sköta Baileys närvoro i sociala medier däribland design av ett nytt digitalt ekosystem.

– Det här är en väldigt spännande kund, inte bara för R/GA-nätverket utan också för Stockholms-kontoret. Det här ger oss möjligheten att jobba nära tillsammans med våra kollegor i London och är ett utmärkt exempel på hur byrån uppmuntrar samarbeten mellan två olika kontor, säger Kay Höök exekutiv cd på R/GA i Stockholm i ett presssmeddelande.

R/GA London kommer att leda det digitala arbetet for Baileys, medan kontoret i Stockholm kommer att ha ett kreativt ledarskap för kunden.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.