Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rädda Barnen samlar in pengar via restaurangmenyer

Publicerad: 6 november 2012, 10:19

Rädda Barnen och Lowe Brindfors har tagit fram ett nytt koncept i samarbete med en av Stockholms största restaurangkoncerner, Stockholms Restauranger & Wärdshus AB, där gäster kan beställa "en godare måltid" där 50 kronor per gäst går till Rädda Barnens arbete för barns rättigheter.


Ämnen i artikeln:

Rädda Barnen

"En godare måltid" är ett nytt koncept som erbjuder  restauranggäster att välja en god meny där 50 kronor per gäst går till  Rädda Barnens arbete för barns rättigheter.

Konceptet har tagits fram i samarbete med Bookatable, och först ut att  erbjuda sina gäster "En godare måltid" är restaurangerna Edsbacka  Wärdshus, Wärdshuset Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen, Stockholm Fisk  Vasagatan, Stockholm Fisk Sky City & Solvalla Restauranger som alla  ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus AB.

– Det här är ett spännande och nytt samarbete för Rädda Barnen där vi  gör det möjligt för matgäster att få ytterligare en dimension av sitt  restaurangbesök. En godare måltid ger gästerna en matupplevelse som gör  gott på flera sätt, säger Malin Thiel, insamlingschef Rädda Barnen.

Bokningar görs på Bookatable och de gäster som har bokat får ett  tackkort från Rädda Barnen som beskriver vad pengarna går till.   

– Vi är mycket glada över samarbetet som ger våra restauranger tillfälle  att tydligt ta ett mänskligt ansvar just nu innan mathögtiden jul drar  igång och vi samtidigt närmar oss den mörkaste tiden på året. Det är  självklart för oss att göra vad vi kan både indirekt och direkt inom  branschen vi verkar, säger Eva Helmersen, vd för Stockholms Restauranger  & Wärdshus AB.

Det finns möjlighet att boka "En godare måltid" under perioden 6-23 november 2012 samt 1-31 januari 2013.

Kampanjen har tagits fram av Rädda Barnen och Lowe Brindfors.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Rädda Barnen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.