Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rädda Barnens alternativ till årets julklapp: Ingenting

Publicerad: 10 december 2014, 11:25

Duvboskolan framför julklassiker i ”paketet” som är kampanjens signum.

Foto: Jernhusen Media

Rädda Barnen presenterar i sin julkampanj ett alternativ till årets julklapp: Ingenting. Under sex dagar finns organisationen på plats på Stockholms Centralstation för att upplysa om sitt arbete för utsatta barn. Ett tomt paket med röda snören har blivit symbol för kampanjen.


Ämnen i artikeln:

Jernhusen MediaRädda Barnen

Målet är att på Stockholms Centralstation få stressade personer mitt i julhandeln att välja en alternativ julklapp – ingenting.

Genom att ge en gåva till Rädda Barnen i julklapp till någon som redan har allt, får mottagaren just ingenting. Samtidigt kan julklappen vara livsavgörande för utsatta barn, skriver Rädda Barnen om kampanjen.

Den som köper en gåva till någon i julklapp får gåvobeviset INGENTING.

– Vi hoppas att många stannar upp och lär sig mer om vårt arbete och köper gåvobevis. Det är ett fint sätt att vara med och bidra till att förbättra barns liv och göra verklig skillnad säger, Rädda Barnens generalsekreterare Elisabeth Dahlin, i ett pressmeddelande.

Under eventet på Stockholms Centralstation kommer Rädda Barnen bjuda på underhållning på scenen som är utformad som ett tomt paket inslaget med röda band. Några av de som uppträder på eventet är Julia Kedhammar, vinnare i Lilla Melodifestivalen, och Farzad Farzaneh från Bolibompa.

Rädda Barnens event pågår mellan 9-13 december på Stockholms Centralstation. Jernhusen Media ansvarar för event- och reklamytorna.

Susanna Sköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.