Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rån och bombhot utanför reklambyrån

Publicerad: 20 maj 2011, 13:23

De beväpnade rånarna slog till mot Stockholms Auktionsverk på Nybrogatan i Stockholm klockan tolv idag. Mittemot ligger reklambyrån Food & Friends. – Det är bombhot nu – ingen hos oss får gå ut och ingen får komma in, säger en medarbetare på byrån till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Food & Friends

Polisen har spärrat av efter rånet och informerat om bombhot. Foto: Fredrik Thambert.

Larmet kom in till polisen klockan 12.02 i dag, skriver Expressen.se.

Enligt polisen var gärningsmännen som rånade Stockholms Autionsverk beväpnade med tillhyggen och hotade personalen. Enligt vittnen ska rånarna ha flytt från platsen i en röd personbil. Ingen person ska vara fysiskt skadad.

Det är ett massivt polispådrag och området har spärrats av. Mittemot Stockholms Auktionsverk sitter reklambyrån Food & Friends. Där har medarbetarna på kontoret fått information av polisen att det även föreligger ett bombot.

Ingen får därför lämna byggnaden, och ingen släpps in.

– Det känns inte kul. Det är ett tiotal personer inne på kontoret och 15 personer som står utanför. Vi satt och åt lunch när rånet pågick, men hann inte se rånarna. Vi följer polispådraget nu, säger medarbeteren på Food & Friends till Resume.se.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Food & Friends

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.