Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Rapmusikvideo med Björn Gustafsson – SBABs senaste drag i "Boendeekonomi är jättekul"

Publicerad: 12 december 2018, 12:52

Låten "Komma hem (låda, låda, låda" ska lyfta diskussionen kring bostadsläget i Sverige.


Ämnen i artikeln:

SBABReklam

Bostadslånaktören forstätter den 100watt-prisbelönade kampanjen "boendeekonomi är jättekul" med en nya säsong. Den nya andra säsongen frontas av bland annat komikern Björn Gustafsson, som i senaste avsnittet barbröstad medverkar i en musikvideo till en raplåt tillsammans med Julia Frej, nyanländakören Snäll Rebell och producenten Alexander Kronlund.

– Jag tycker SBAB är modiga som går den här vägen i en kampanj och ur ett kreativt perspektiv har vi fått väldigt fria händer i det här projektet. Att vi nu släpper en raplåt om att komma hem, tillsammans med Julia Frej, känns ju extremt smalt på ett väldigt brett sätt och det är ett oväntat grepp av SBAB. Det är väldigt roligt att de vågar göra det, säger Björn Gustafsson i ett pressmeddelande.

– Bostadssituationen i landet är en av de viktigaste framtidsfrågorna vi har idag. Problemen vi ser, som till exempel att unga och nyanlända inte kommer in på bostadsmarknaden, är långtifrån nya men ändå dröjer lösningarna. Om vi ska komma framåt behöver vi prata mer om problemen. Och för att få fart på en debatt kan det ibland vara bra att ta till okonventionella metoder. Alla vill vi ju ha ett tak över huvudet och uppleva känslan av att komma hem. Vi borde kunna komma överens om hur vi gör det möjligt för fler, kommenterar Malin Pellborn, chef hållbarhet, marknad och kommunikation på SBAB.

Se musikvideon till låten "Komma hem (låda, låda, låda)" här:

Tidigare avsnitt från andra säsongen av "Boeendeekonomi är jättekul":

Ämnen i artikeln:

SBABReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.