Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reebok i ny kampanj med boxaren Badou Jack

Publicerad: 31 augusti 2017, 13:17

Foto: Faksimil

I Reeboks nya kampanj inom konceptet Be more human vill de utmana definitionen av vad det innebär att vara människa.


Ämnen i artikeln:

NewlandAnimalReebokReklam

I den nya kampanjen medverkar svenska boxaren Badou Jack, som i helgen vann sin andra världsmästartitel, och den danska sångaren Christopher. Målet med filmen är att peka på den centrala roll som träning spelar i alla typer av strävanden i våra liv.

– Att jag idag kan titulera mig dubbel världsmästare har jag träningen att tacka för. Om det är något varumärke som verkligen förstår träning utifrån atletens behov, så är det Reebok, säger Badou Jack.

Kampanjen är framtagen av Animal och producerad av NewLand.

– Reebok tror på träning som något som kan påverka oss positivt, både som individ och som medmänniska, fysiskt såväl som mentalt och socialt. Vi vill inspirera människor att se träningen som en väg mot att bli en bättre version av sig själv, säger Nicolas Nath, brand activation director på Reebok Nordic.

– Det känns alltid spännande att jobba med Reebok eftersom det är ett varumärke som från gräsrötterna förändrar hur världen ser på träning, säger Emil Tiismann, creative director på Animal.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

NewlandAnimalReebokReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.