Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reebok pumpar selfies med likes på Instagram

Publicerad: 19 mars 2015, 13:12

I kampanjen bidrar träningsprofilerna i Pump Squad med likes.

Många kan känna besvikelse över att de inte får tillräckligt med likes när de lägger upp en selfie från träningspasset. Nu har Animal (tidigare The Viral Company) skapat en kampanj för Reebok som bidrar med likes till de som hashtaggar sina träningsbilder med #PUMPMYPOST.


Ämnen i artikeln:

AnimalReebok

I Reeboks "Pump Squad" ingår nordisks träningsprofilerna UFC-fightern Nico Musoke, CrossFit-stjärnan Kristin Holte och Obstacle Race-gurun Konstantin Avramidis. I kampanjen kommer de att dela ut likes till de som  behöver uppmuntras.

Foton som hashtaggats presenteras på kampanjsajten där alla besökare får möjlighet att pumpa bilder och få så många likes de förtjänar.   Initiativet rullades ut i samband lanseringen den nya löpskon ZPump Fusion. Kopplingen till "Pump Squad" är att skon är försedd med innovativ pump-teknologin, vilket innebär att man pumpar in luft in i en speciell luftkudde som justerar passformen precis efter foten.

– Vi brinner för social träning, oavsett om det är på gymmet eller online. Med rätt uppmuntran kan vi hjälpa människor att både träna mer och utvecklas i längden. Att sprida denna tanke och känsla som finns inom tränings-communityn vidare till Instagram känns för oss helt naturligt och roligt", berättar Charlotte Wik, Nordic pr manager, Reebok i ett pressmeddelande.

Kampanjen kommuniceras digitalt, i butik och utomhus, exempelvis Stureplansskärmen och i tunnelbanan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

AnimalReebok

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.