Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Reebok tatuerar in loggan på hårdingar

Publicerad: 12 augusti 2014, 07:09

Bild ur filmen.

Reebok erbjuder unika sponsorskap till deltagarna i det stehårda loppet Tough Viking i Stockholm. Motprestationen? Att tatuera in företagets logotyp på kroppen.


Ämnen i artikeln:

The Viral CompanyReebok

Den 30 augusti går det tuffa terrängloppet Tough Viking av stapeln på Gärdet i Stockholm. Reebok passar då på att öppna en mobil tatueringsstudio på plats tillsammans med Salong Betong. Det enda motivet som går att välja är företagets logotyp, och de som väljer att göra det vinner ett sponsorskap.

– För mig är Reebok mer än bara kläder; de är en symbol för fitness. Reebok är en del av min träning varje dag, därför känns det helt naturligt att ha deras logga på min hand, säger Daniel Ericsson, ägare av Kruna Crossfit som redan har tauterat sig, i ett pressmeddelande.

För Reebok handlar kampanjen om att nå ut till de som tar träning på allvar, och inte deltar i det som en del i den nuvarande hajpen.

Bakom kampanjen står The Viral Company.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

The Viral CompanyReebok

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.