Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Regiduon Ensrettet skriver på för Callboy

Publicerad: 27 maj 2013, 09:02

Ensrettet-duon Daniel Skoglund och Linnéa Bergman Sjöstrand.

Linnéa Bergman Sjöstrand och Daniel Skoglund, som utgör Ensrettet, har skrivit på för produktionsbolaget Callboy.


Ämnen i artikeln:

Callboy

Duon har en diger meritlista med jobb för storkunder som Philips, IKEA, ACO, Absolut Vodka, Bosch, Canon, Gooh!, Jaguar, Baccarat, Louis Vuitton, Nexxus, Oriflame, Helmut Lang, K-Swiss, Adidas och H&M.

Nils Ljunggren, exekutiv producent är mycket nöjd med nyförvärvet.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Ensrettet till Callboy. Daniel och Linnea har en visuell fingertoppskänsla och öga för detaljer vilket resulterar i stilsäkra filmer med en tydlig idé och avsändare, säger Nils Ljunggren i ett pressmeddelande.

Ensrettet började sin framgångsrika regibana på EFTI men har de senaste sex åren varit representerade av ACNE Production. I USA och England representeras Ensrettets av Believe Media.

Callboy startades 2004 av regissör Max Vitali och producent Nils Ljunggren.

Sedan tidigare representerar Callboy också regissörerna Johan Kling & Thomas Hilland. Vid årets Guldäggsgala vann Max Vitalis film för Adressändring Guldägg och Johan Kling fick ett Silverägg för sin film för Försäkringskassan båda i kategorin bästa film.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Callboy

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.